Solbackavägen 3

Solbackavägen 3

Slutpris

850 000 kr


Timrå - Böle— Sörberge— Timrå

Solbackavägen 3


Slutpris
850 000 kr

Timrå - Böle— Sörberge— Timrå

1,5-plansvilla med stora möjligheter för den händige!

På fastigheten finns ett dubbelgarage samt ett enkelgarage så totalt finns här plats för hela tre bilar i garagen! På tomten finns också ett gårdshus med ett rum samt WC som kan vara en möjlighet till uthyrning, gästrum eller för tonåringen.

Vidare finns snickarbod/förråd samt växthus. I anslutning till dubbelgaraget finns förråd/kontor så för dig med eget företag kan detta hus ge möjligheten att driva verksamheten hemma!

Huset består av ett entréplan med kök, vardagsrum, sovrum samt badrum. I det övre planet finns två sovrum samt en klädkammare/möjligt barnrum. Överlag råder renoveringsbehov och fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Fastigheten är belägen intill Böle skola och det är därmed nära till service i Sörberge med bland annat matbutik, fina promenadstråk i Fagervik samt golfbanan. Ut till E4 tar det endast några minuter för vidare färd till Sundsvall, Birsta samt Härnösand.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
119/3 kvm
Driftkostnad
58 111 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-18

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Solbackavägen såldes av oss 2023-05-18. Se alla våra försäljningar i Sörberge samt även på Solbackavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.