Search Menu
Bostaden är såld

Sundsvall - Centralt / Erstagatan 6

Nyproducerad, välplanerad och ljus lägenhet med utsikt mot Sundsvalls stad och hamninloppet! Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och allrum med öppningsbara glaspartier mot den inglasade balkongen. Gemensam takterrass med fantastisk utsikt och hiss direkt till garaget! På några minuter går man ner till centrum och kan uppleva stadens puls, äta på någon mysig restaurang, shoppa loss på de flertal butiker som finns i stadens kärna eller varför inte besöka Kulturmagasinet. Biografen Filmstaden finns alldeles i närheten av fastigheten. Vill man bo centralt och ha närhet till det mesta är detta ett utmärkt läge. Se mer info och planritning under dokument och länkar nedan.

Brf Stenhammaren
Sundsvall / Centralt
Erstagatan 6
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Community fee: 4 168 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sundsvall / Erstagatan