Storgatan 54B

Storgatan 54B

Slutpris

929 292 kr


Centralt— Sundsvall

Storgatan 54B


Slutpris
929 292 kr

Centralt— Sundsvall

Välplanerad gavellägenhet med låg avgift!

Med centralt läge finner vi denna mycket välplanerade gavellägenhet med låg månadsavgift!

Här tar ni hissen upp till lägenheten som med sitt gavelläge och fönster i två väderstreck har utsikt mot Selångersån och Norra berget. Ni välkomnas av en hall i vinkel med bra förvaring som leder er till det stora vardagsrummet med trevligt läge och fransk balkong. I vardagsrummet finns plats för både soffa & matgrupp och mot det fint renoverade köket är en stor öppning.

Tack vare bra planering finns ett mindre sovrum vilket gör detta till ett utmärkt alternativ för dig som ska flytta hemifrån, studerar eller kanske arbetspendlar till Sundsvall?

I månadsavgiften ingår internet och föreningen har gemensamt elavtal vilket ger en bra boendekostnad och ett enkelt boende.

Brf. Guldsmeden är en populär & stabil förening med renoverade tvättstugor, gästlägenhet, flera garage i husen samt gott om p-platser. Här bor ni bekvämt längs Selångersån med endast några minuters promenad in till Stora torget och allt vad stenstan kan erbjuda. Dessutom har ni gångavstånd till Mittuniversitetet samt Västra station!


Boarea
49 kvm
Avgift
2 815 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-09-07

Mäklarhuset Sundsvall

Denna lägenhet på Storgatan såldes av oss 2023-09-07. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.