Search Menu
Bostaden är såld

Surahammar / Rönnbärsvägen 6

Välkommen till detta mycket speciella och påkostade enplanshus i absolut toppskick! Huset har under senaste åren renoverats och nuvarande ägare har utformat det till ett eget paradis. Allting är noga genomtänkt och både planlösning och utformning ger gott om plats för umgänge men även möjlighet till lugn och ro. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med murad kamin i täljsten som ger en härlig mysfaktor. Integrerat med dessa ligger ett inglasat vinterbonat uterum om 40 kvm med kamin och skjutbara fönsterpartier som med fördel går att använda året om. Insynsskyddad baksida med trälagd altan och inredd gäststuga som kan användas för gäster. Här finns även ett utomhusspa för 6 personer och att tomten angränsar mot ett grönområde förhöjer trivseln ytterligare. Stort garage med plats för både bil och förvaring. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till skola, förskola och naturen utanför dörren. En speciellt hus som måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

Surahammar
Rönnbärsvägen 6
Final price: 2 675 000 kr
Enclosed: 128/68 kvm
Running costs: 51 277 kr/år
Plotarea: 750 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Surahammar / Rönnbärsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.