Båtstigen 6

Båtstigen 6

Slutpris

5 700 000 kr


Ekbacken— Västerås

Båtstigen 6


Slutpris
5 700 000 kr

Ekbacken— Västerås

Villa med familjevänligt, attraktivt och sjönära läge

Varmt välkommen till en villa om sju rum och kök på Båtstigen 6! Här stiger du in i ett öppet och inbjudande hem om 186 mycket välskötta kvadratmeter med mycket karaktär, generös takhöjd och bra planlösning. 

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det stora, sociala och öppna köket med fönster mot tomten, en trevlig köksö, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och stort skafferi. Vardagsrummet är rymligt, välplanerat och socialt och huset erbjuder gott om sovplatser med tre sovrum.

Huset står på en lummig, rogivande och lättskött trädgårdstomt med fruktträd, många soltimmar, stora gräsytor och uthus.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Västerås har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Badbrygga vid Mälaren är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns västerås centrum och Erikslunds shopping en kort bilresa från bostaden.


Boarea/biarea
186/25 kvm
Driftkostnad
66 712 kr/år
Tomtarea
766 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-15

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Båtstigen såldes av oss 2024-03-15. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Båtstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.