Search Menu
Bostaden är såld

Västerås - Hökåsen / Glaciärvägen 5

Sätt din egna prägel!

Klassisk villa med vacker friköpt trädgårdstomt i lugnt och populärt område. Ett perfekt hus för den som letar ett hem att sätta sin egen prägel på. Intill vardagsrum finns matrum som kan göras om till sovrum om behov finns. Praktiskt kök med fungerade vedspis och utgång till altan i västläge. Två väl tilltagna sovrum på övervåningen med gott om förvaringsutrymmen. På övervåningen finns även en balkong i söderläge . I källarplanet finns tvättstuga, samt förråd och matkällare. Garagebyggnad med smörjgrop och asfalterad parkering med plats för två bilar. Vacker uppvuxen trädgårdstomt med härlig grönska och fina trädgårdsdetaljer. Här finns bl.a. magnolia, pioner, valnötsträd, elefantgräs, växthus samt odlingsland. Omgivande staket runt hela tomten. Lugnt och trevligt område med närhet till det mesta som affär, skola, förskola, buss, badplats och natur. Varmt välkomna på visning!

Västerås / Hökåsen
Glaciärvägen 5
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 116 kvm
Running costs: 36 806 kr/år
Plotarea: 1038 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Västerås / Glaciärvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.