Kungsängsgatan 21 A

Kungsängsgatan 21 A

Slutpris

1 700 000 kr


Östrahamnen— Västerås

Kungsängsgatan 21 A


Slutpris
1 700 000 kr

Östrahamnen— Västerås

Ljus och fräsch lägenhet om två rum och kök med stor, takbeklädd och mysig uteplats

Tillfälle att förvärva en optimalt planerad tvåa med vackert läge i ett av Västerås mest attraktiva områden! Bostaden har bra utrustningsstandard med bl a helkaklat badrum, genomgående parkettgolv och kök. Fantastisk uteplats om ca 25 kvm vilket ger bostaden ytterligare social yta. Beläget ett stenkast från Mälaren och järnvägsstationen samt endast en kort promenad från city. Välkommen på visning!

Lägenheten består av en liten, funktionell och öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det välplanerade, rymliga och sociala vardagsrummet finns mycket dagsljus, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Köket är trevligt, öppet och handikappanpassat med rejäl köksbänk, höga skåp, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är funktionellt och fräscht med toalett, handfat, dusch, tvättmaskin och badrumsskåp, även detta handikappanpassat. Det fina och inbjudande sovrummet har ljusa väggar, ekparkett och erbjuder inbyggda garderober med stora speglar.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, takbeklädd och mysig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner, mot den lugna innergården. Uteplatsen nås från vardagsrummet i bästa solläge under dagen, med lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp. Dessutom finns möjlighet till odling i rabatt eller pallkrage.

I hjärtat av Östrahamnen bor du lugnt, attraktivt och sjönära med närhet till bland annat restauranger, trevliga promenadstråk, caféer, tågstation och vackra grönområden. Mälaren och Centralstationen ligger alldeles intill lägenheten, restauranger, Steam Hotel och Västerås City en kort promenad bort. Björnön och Hälla Shoppingcenter ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
48 kvm
Avgift
3 399 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-23

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Kungsängsgatan såldes av oss 2023-11-23. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Kungsängsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.