Spejarvägen 14

Spejarvägen 14

Slutpris

6 100 000 kr


Åshagen— Västerås

Spejarvägen 14


Slutpris
6 100 000 kr

Åshagen— Västerås

Rymligt och charmigt hus i lugnt och attraktivt område.

Välkommen till detta charmiga hus med ett lugnt och attraktivt läge på Åshagen. Här hittar du ett öppet och inbjudande boende om 201 kvadratmeter i fint skick med hög materiell standard, smarta förvaringslösningar, generös takhöjd i hall och vardagsrum upp till nock och mycket karaktär. Huset har låga driftskostnader med fjärrvärme och vattenburen golvvärme i hela huset vilket ger en skön och lyxig känsla. Huset har fyra sovrum men möjlighet finns att dela ett sovrum till två vilket skulle ge totalt 5 sovrum. Två helkaklade badrum. Stor murad öppen spis ger extra mysfaktor. Nybyggd bastu. Garageuppfart och Carport med plats för totalt 3 bilar. Lugnt läge i området.

Huset står på en lummig, lättskött och fin trädgårdstomt med fruktträd och flaggstång, gott om växtlighet men även grönytor och många soltimmar. Här finns också en carport med förråd. Denna bostad har även en stor mysig uteplats delvis under tak med plats för matbord samt ett soldäck. Trevlig och fin uteplats med stensättning framför huset med plats för soffgrupp. Allt utvändigt trä målat 2020.

På Åshagen är det lätt att trivas och läget på Spejarvägen är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med grönområden ett stenkast från huset och Rocklunda och Västerås city en cykeltur bort. I området finns vackra promenadstråk längs Svartån med närhet till Rönnbyskogens motionsspår.


Boarea/biarea
201/12 kvm
Driftkostnad
41 460 kr/år
Tomtarea
793 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-05-22

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Spejarvägen såldes av oss 2023-05-22. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Spejarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.