Search Menu
Bostaden är såld

Blidsberg - Börstig / Börstig Hjälmsered 7

Lantställe -Börstig

Villa med lantlig charm, passar både som fritids- eller permanentboende. Fastigheten är belägen i Börstig mellan Falköping och Ulricehman. Det lilla röda huset med vita knutar känns inbjudande och utgörs av vardagsrum med öppen spis samt utgång till trädäck, kök med matplats. I entréplanet finns även två sovrum, huvudentré samt köksentré med toalett/dusch/tvätt. Vinden är idag oinredd, här finns goda möjligheter för fler sovrum alt. sällskapsrum köpare kan själv forma detta utrymme efter behov. I den lummiga trädgården finns goda odlingsmöjligheter och här finns även en jordkällare som skvallrar om en svunnen tid. Till fastigheten hör även äldre ladugårdsbyggnad med loge samt brygghus/garage kanske kan man här hålla sommarfesten eller varför inte kräftskiva? På tomten finns nämligen egen damm, med möjligheter till egna kräftor. Varmt välkommen på visning!

Blidsberg / Börstig
Börstig Hjälmsered 7
Final price: 775 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Running costs: 8 338 kr/år
Plotarea: 9968 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Fredrik Wallin Assistent
Fredrik Wallin
Mäklarhuset Falköping
Assistent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Blidsberg / Börstig Hjälmsered
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.