Björkängsgatan 5c

Björkängsgatan 5c

Slutpris

5 700 000 kr


Salängen— Borås

Björkängsgatan 5c


Slutpris
5 700 000 kr

Salängen— Borås

Charmig 20-talsvilla med bra läge på attraktiva Salängen!

Med ett lugnt och barnvänligt läge finner vi denna rymliga och välplanerade villa i gott skick. Gott om charm och härlig atmosfär, ljusa ytor och fin standard, Här finns plats för den stora familjen då huset erbjuder hela 6 sovrum!

Entréplanet inrymmer vardagsrum, matsal och kök i vinkel, där den öppna planlösningen delas av med en öppen spis med tresidig kamin med glashissdörr - smakfullt och med hög mysfaktor! Köket är i massiv ek och har utgång till en trivsam altan under tak. Vidare finns på entréplanet också ett stort sovrum, en gästtoalett, en finentré samt en köksentré. Ovanplanet erbjuder tre rymliga sovrum, en övre hall med utgång till balkong, en separat toalett samt ett välutrustat badrum med dusch, bastu, badkar på tassar samt en kommod med dubbla handfat och gott om förvaring. Den inredda vinden innehåller två fina sovrum med snedtak samt ett mysigt krypin för de yngre. Det ena av sovrummen används idag som ett rymligt allrum med plats för TV och stor soffa. I husets källare finns flera stora hobbyrum/förråd samt pannrum och tvättstuga.

Lättskött trädgårdstomt omgärdad av fina avenbokshäckar och klassiskt vitt trästaket med vackra grindar. Dubbelgarage. Fjärrvärme paket 3 ger låga värmekostnader.

Villan har ett fint läge på attraktiva Salängen - ett mysigt område med närhet till det mesta! Inom kort gångavstånd finns flera förskolor, populära Engelbrektsskolan, lasarettet, Kypeskogen med badsjö och motionsspår samt givetvis också vår fina stadskärna med hela dess utbud av restauranger, shopping, kultur och nöje. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
162/95 kvm
Driftkostnad
44 534 kr/år
Tomtarea
710 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2016-11-07

Mäklarhuset Borås kommersiella

Denna villa på Björkängsgatan såldes av oss 2016-11-07. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Björkängsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.