Sök Meny
Såld

Borås - Tullen / Fjällgatan 41A

Välplanerad 3:a med bra läge nära mataffär, buss, service och fina promenadvägar!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a med bra läge på populära Tullen! På gångavstånd finns ICA Byttorp, Tullens närbutik, bageri, pizzeria, café och restaurang, frisör m.m. Nära till förskola och skola. Goda bussförbindelser mot centrum! Nära till härliga promenadvägar, fiske och bad i Byttorpssjön/Kolbränningen. Lägenheten innehåller ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong med sydvästläge, ett trivsamt kök med matplats, två stora sovrum, en praktisk klädkammare, en gästtoalett samt ett badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Våning 2, ej hiss. Till lägenheten hör två förråd och i fastighetens källare finns en bra tvättstuga, cykelförråd m.m. På innergårdarna mellan föreningens hus har nya uteplatser anlagts och på föreningens område finns grillstuga och boulebana. I välskötta och populära Brf Cassiopeja finns också tillgång till gym och bastu m.m. Välkommen på visning!

Borås / Tullen
Fjällgatan 41A
Slutpris: 1 110 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 4 964 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Borås / Fjällgatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.