Search Menu
Bostaden är såld

Borås - Trandared / Kransvägen 200

Välkommen till denna ljusa och smakfullt renoverade 3:a utöver det vanliga!

Välkommen till denna ljusa och smakfullt renoverade 3:a utöver det vanliga! Lägenheten är totalrenoverad 2012 och framåt och erbjuder ett ljust kök med matplats, ett vardagsrum med utgång till härlig, inglasad balkong med sol från förmiddag till sen kväll, två rymliga sovrum, klädkammare, badrum med badkar, tvättrum med egen tvättmaskin och torktumlare, hall samt gästtoalett. Lugnt och barnvänligt läge i populära Brf Brotorp där man har nära till det mesta, såsom Kransmossens friluftsområde, förskolor, skolor, buss, bageri, närbutik och service. Föreningen är välskött och har en härlig innergård som erbjuder både grillplats, grillstuga, lekplats, boulebana, fotbollsplan m.m. I föreningen finns bland annat också gym, bastu och föreningslokal att hyra.

Borås / Trandared
Kransvägen 200
Final price: 1 410 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 4 313 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2
Sold: 2016-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Borås / Kransvägen