Fritiof Anderssons Gata 3, 2tr

Fritiof Anderssons Gata 3, 2tr

Slutpris

4 410 000 kr


Eriksberg— Göteborg

Fritiof Anderssons Gata 3, 2tr


Slutpris
4 410 000 kr

Eriksberg— Göteborg

Hörntrea i två väderstreck med stor inglasad balkong

Eftertraktad hörntrea med stor balkong som är delvis inglasad med öppningsbara väggar. Bostaden har fönster i två väderstreck och balkong i sydväst. Bostaden bjuder på ett modernt kök i hög standard, med plats för matgrupp för 4-6 personer samt ett stort badrum som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Köket har en halvöppen planlösning mot vardagsrummet som fylls med ljus genom flertalet fönster samt utgång till balkongen. Balkongen rymmer större soffgrupp för 6-8 personer och kan utnyttjas året runt även på vintern med infravärmare.

BRF Flatön är en välskött förening belägen på "Platån" som har flera bekvämligheter som varmgarage med laddningsmöjligheter, bastu och relaxavdelning, övernattningslägenhet, tvättstuga, hobbyrum samt en omtyckt innergård med lek och grillplats.


Boarea
79.6 kvm
Avgift
4 074 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-10-29

Mäklarhuset Göteborg Väster

Denna lägenhet på Fritiof Anderssons Gata såldes av oss 2023-10-29. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Fritiof Anderssons Gata.

Boka värdering

Robin Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.