Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Norra Guldheden / Källsprångsgatan 3

En ädelsten med högt läge!

OBS - Visning Söndag den 22/5. Eller - Ring Mäklaren för annan tid: 0707-710423, alternativt maila på leif.andersson@maklarhuset.se På Källsprångsgatan 3 bor du i en stabil förening med mycket bra ekonomi och låg belåning med ett flertal gemensamhetsutrymmen så som festlokal och hobbyrum. Här erbjuds också en underbar utsikt över Annedal - Guldheden och en balkong i söderläge. Fina materialval och golv samt nya vitvaror och nytt kök från Marbodal. Här får du möjlighet att bo i ett område som präglas av sin närhet till grönområden med fantastiska parkmiljöer men du får också uppleva stadslivet med allt vad Linné och Vasastaden har att erbjuda. Det är promenadavstånd till Avenyn, Linnégatan, Chalmers och Sahlgrenska. Föreningen är mycket välskött och förvaltas i dag av välrenommerade Primär Fastighetsförvaltning.

Göteborg / Norra Guldheden
Källsprångsgatan 3
Final price: 3 490 000 kr
Enclosed: 71,5 kvm
Community fee: 3 592 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 5 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Göteborg / Källsprångsgatan