Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Linnéstaden / Nordostpassagen 14

Vilket tillfälle! En bostad med både terrass och balkong! Åt två olika väderstreck! 2 rymliga sovrum! Både badrum och gäst-WC! Här erbjuds en rymlig och välplanerad genomgångs 3:a med dessa attribut. Dessutom finns både dusch och bubbelbadkar, tvättmaskin och en rymlig klädkammare. Från vardagsrummet nås den stora terrassen via fin stentrappa och dubbeldörrar med utrymme för både matbord och loungemöbler. Med lite fantasi och gröna fingrar kan det bli en fantastisk oas med odling av växter, blommor och kryddor i krukor (Föreningen kommer att renovera och byta ut de terrassräcken som finns idag). Terrassen ligger på våning 4 mot Vegagatan. Balkongen på entréplan nås från lägenhetens ena sovrum mot föreningens innergård. Här bor du med närhet till både Linnégatans rika utbud av restauranger, cafeér och butiker och Slottsskogens härliga oas för picknic, rekreation och aktiviter. Välkommen att boka tid för visning!

Göteborg / Linnéstaden
Nordostpassagen 14
Final price: 3 200 000 kr
Enclosed: 83 kvm
Community fee: 4 908 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: Entré/4 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Nordostpassagen