Search Menu
Bostaden är såld

Gråbo - Gråbo - Centralt / Lundbyvägen 28

Ljus och välplanerad 3:a i markplan med inglasat uterum.

Lugnt 55+ boende centralt lokaliserat i Gråbo med gångavstånd till affärer och vårdcentral. Trivsamt område med 4 punkthus med vardera 4 lägenheter. Här kommer man in i en ljus och välkomnande hall med garderober samt en stor klädkammare. Från hallen når man lägenhetens 2 sovrum det ena större och med plats för både dubbelsäng och arbetshörn. Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng och ett litet arbetshörn. Helkaklat badrum i ljusa och tilltalande färger, dusch, wc och handfatskommod med lite förvaring. I badrummet finns även en tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare samt en tvättho och tillhörande förvaring. Härligt arbetskök med mycket förvaring och med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrummet. Ljusa färger och modernt utrustat med fullhöjd kyl och frys, diskmaskin och hällspis samt inbyggnadsugn och mikrovågsugn i bra arbetshöjder. Vardagsrummet är stort och ljust med ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen, ljusa och sobra materialval interiört. Vardagsrummet öppna planlösning gör att rummet blir stort och funktionellt med utrymme för social samvaro.

Gråbo / Gråbo - Centralt
Lundbyvägen 28
Final price: 1 350 000 kr
Enclosed: 81,7 kvm
Community fee: 5 200 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gråbo / Lundbyvägen