Tostared Nedergården 3

Tostared Nedergården 3

Slutpris

2 450 000 kr


Herrljunga

Tostared Nedergården 3


Slutpris
2 450 000 kr

Herrljunga

Gård mellan Herrljunga och Falköping

Välkommen till Tostared Nedergården, en hästgården med otroliga möjligheter. Passade både för dig som önskar bo med generösa ytor eller varför inte i kombination med verksamhet? Efter omfattad om- och tillbyggnad 2008 kan nu bostadshuset inbjuda till ett modernt och spännande boende med sina 400 kvm. Vackra ljusinsläpp, braskaminer, helkaklade våtutrymmen, flera rymliga sovrum med klädkammare, tre uteplatser bl.a. ett stort trädäck som smakfullt omsluter fastigheten i västerläge. Bostadshus omgärdas av beteshagar och det renoverade stallet inrymmer idag fem boxar för stor häst, isolerad sadelkammare, separat foderkammare och logdel. I övrigt finns det möjligheter till ridbana intill stallet och goda rid och körvägar i området. Fastigheten är belägen endast 10 km från Herrljunga och 30 km från Falköping. Se bildspel på fastigheten under dokument och länkar!


Boarea/biarea
400/60 kvm
Driftkostnad
36 481 kr/år
Totalareal
61 077 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
Herrljunga Tostared 2:4
Såld
2016-05-22

Mäklarhuset Falköping

Denna gård på Tostared Nedergården såldes av oss 2016-05-22. Se alla våra försäljningar i Herrljunga samt även på Tostared Nedergården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.