Search Menu
Bostaden är såld

Herrljunga / Tostared Nedergården 3

Gård mellan Herrljunga och Falköping

Välkommen till Tostared Nedergården, en hästgården med otroliga möjligheter. Passade både för dig som önskar bo med generösa ytor eller varför inte i kombination med verksamhet? Efter omfattad om- och tillbyggnad 2008 kan nu bostadshuset inbjuda till ett modernt och spännande boende med sina 400 kvm. Vackra ljusinsläpp, braskaminer, helkaklade våtutrymmen, flera rymliga sovrum med klädkammare, tre uteplatser bl.a. ett stort trädäck som smakfullt omsluter fastigheten i västerläge. Bostadshus omgärdas av beteshagar och det renoverade stallet inrymmer idag fem boxar för stor häst, isolerad sadelkammare, separat foderkammare och logdel. I övrigt finns det möjligheter till ridbana intill stallet och goda rid och körvägar i området. Fastigheten är belägen endast 10 km från Herrljunga och 30 km från Falköping. Se bildspel på fastigheten under dokument och länkar!

Herrljunga
Tostared Nedergården 3
Final price: 2 450 000 kr
Enclosed: 400/60 kvm
Fastigh.bet: Herrljunga Tostared 2:4
Totalareal: 6,2 ha
Sold: 2016-05-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Herrljunga / Tostared Nedergården