Search Menu
Bostaden är såld

Hisings Backa / Sagogången 55

LJUS 2:A - STOR BALKONG

OBS! Budgivning pågår, inga mer visningar är inplanerade. Då många är intresserade kan jag vara svår att nå. Maila mig så svarar jag löpande! Ljus 2: a om 45,5 m² i populära BRF Sagogången. Fritt läge med loftgång i öster och stor härlig solig balkong i väster utan insyn och med utsikt över området. Stort ljust vardagsrum med plats för flera avdelningar. Arbetskök med separat matplats i vardagsrummet med plats för stort matbord. Ljust sovrum och helkaklat badrum med badkar! Stabil bostadsrättsförening i ett lugnt område med många gemensamma utrymmen som stort motionsrum, bastu, vävstuga, lekplatser, grillplatser, fotbollsplan, boulebana etc. Beläget nära både naturen, kollektivtrafik och service med Selma Lagerlöfs torg på gångavstånd med stort utbud av affärer, restauranger och service. Endast 13 min bussresa till centrala Göteborg! Säljarna har valt att ha ordinarie visningar och ej sälja denna bostad på förhand! Mycket snabb inflyttning möjlig om så önskas!

Hisings Backa
Sagogången 55
Final price: 1 440 000 kr
Enclosed: 45,5 kvm
Community fee: 2 631 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 tr
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Hisings Backa / Sagogången