Kunga-Amandas Gränd 3, 2tr

Kunga-Amandas Gränd 3, 2tr

Slutpris

2 075 000 kr


Nya Hovås— Hovås— Göteborg

Kunga-Amandas Gränd 3, 2tr


Slutpris
2 075 000 kr

Nya Hovås— Hovås— Göteborg

Yteffektiv etta i populära Nya Hovås!

En fantastisk bostad som kombinerar stil, komfort och modern elegans. Här erbjuds du inte bara ett hem, utan en livsstil i en av Göteborgs mest eftertraktade stadsdelar. Njut av en generös balkong i västerläge samt fönsterpartier som släpper in naturligt solljus och skapar en inbjudande atmosfär. Den genomtänkta planlösningen ger dig frihet att skapa din egen personliga oas.

Naturnära omgivningar: Omringad av grönskande parker och promenadstråk blir din nya bostad en plats att koppla av och samtidigt ha stadspulsen inom räckhåll. Morgonpromenader eller kvällslöpning? Du bestämmer!

Smidig kommunikation: Med närhet till kollektivtrafik och goda pendlingsmöjligheter tar du dig enkelt till centrala Göteborg och andra delar av staden. Här får du det bästa av två världar – stadsliv och avkoppling.

Shopping och nöjen: Upptäck det lokala utbudet av trendiga butiker, mysiga caféer och restauranger som Nya Hovås har att erbjuda. Här finns allt du behöver för en bekväm och inspirerande vardag.

Moderna bekvämligheter: Boendet är utrustat med de senaste tekniska lösningarna och högkvalitativa materialval för att ge dig en bekväm och stilfull livsstil. Här kan du slappna av och trivas.

Sätt nyckeln i dörren till din nya bostad i Nya Hovås och låt ett nytt kapitel börja. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck varför detta är det perfekta hemmet för dig!


Boarea
31.5 kvm
Avgift
2 471 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-01-24

Mäklarhuset Göteborg Väster

Denna lägenhet på Kunga-Amandas Gränd såldes av oss 2024-01-24. Se alla våra försäljningar i Hovås samt även på Kunga-Amandas Gränd.

Boka värdering

Robin Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.