Söne Vänerblick 1

Söne Vänerblick 1

Slutpris

2 900 000 kr


Söne— Lidköping

Söne Vänerblick 1


Slutpris
2 900 000 kr

Söne— Lidköping

Renoverad villa med sjövy och solceller i Söne!

Välkommen till ett hem som har det mesta. Denna villa i Söne med närhet till bland annat Svalnäs och Hindens rev bjuder på utsikt mot Vänern och kilometervis utsikt över de öppna fälten. Fastigheten är utrustad med solceller och bergvärme som gör den både energieffektiv och miljövänlig. Huset har byggts till och renoverats med kärlek och omsorg vilket bjuder på en bekväm och trivsam livsstil. Uterummet med de stora fönstren ger rikligt med naturligt ljus och förlänger utesäsongen. Här finns utrymme för att umgås och skapa minnen tillsammans med familjen och vännerna. Varför inte samla dem för en grillkväll på den fantastiska terrassen med vyn mot Vänern?

Placeringen av huset är perfekt för dig som älskar naturen och rofylldhet. Här kan du njuta av promenader i vacker natur eller varför inte en cykeltur till båthamnen eller någon av de stränder som finns i närheten?

Detta hus är ett riktigt drömhem för dig som söker en bekväm och rogivande livsstil i vacker natur.


Boarea/biarea
122/75 kvm
Driftkostnad
33 770 kr/år
Tomtarea
1 273 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna villa på Söne Vänerblick såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Söne Vänerblick.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.