Search Menu
Bostaden är såld

Mellerud / Gillesbyn 2

Charmig byggnad med anor från förr (tidigare skola) söker ny ägare. Perfekt som sommarhus/ sommarstuga eller varför inte göra om till åretruntboende? Med dess väl tilltagna takhöjd om 2,8 respektive 3,4 meter ges en ljus och luftig känsla i hela huset. Stort pampigt vardagsrum (föreläsningssalen) om 6,8 x 5, 8 meter och hela 3,4 meter i takhöjd! Tre sovrum. Stor oinredd vind som är möjlig att göra om till flera extra rum. Här är det hög charmfaktor med bl. a. takbjälkar och öppet upp till nock. Insynsfri tomt med höga buskar runt om. På baksidan av huset hittar man en snickarbod/ förråd med en intilliggande nybyggd altan (-16), grillplats (-16) och ett hav med hallonbuskar. Fasaden är nymålad och taket lades om 1998. Huset har i övrigt mycket av det äldre bevarat och behöver idag renoveras för att uppnå sin forna glans. Här finns det med andra ord stor potential att skapa den perfekta bostaden. Cirka 1,5 timmar med bil till Göteborg Denna bostad bör upplevas på plats!

Mellerud
Gillesbyn 2
Final price: 350 000 kr
Enclosed: 90 kvm
Running costs: 6 500 kr/år
Plotarea: 1242 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mellerud / Gillesbyn
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.