Gillesbyn 2

Gillesbyn 2

Slutpris

350 000 kr


Mellerud

Gillesbyn 2


Slutpris
350 000 kr

Mellerud

Charmig byggnad med anor från förr (tidigare skola) söker ny ägare. Perfekt som sommarhus/ sommarstuga eller varför inte göra om till åretruntboende? Med dess väl tilltagna takhöjd om 2,8 respektive 3,4 meter ges en ljus och luftig känsla i hela huset. Stort pampigt vardagsrum (föreläsningssalen) om 6,8 x 5, 8 meter och hela 3,4 meter i takhöjd! Tre sovrum. Stor oinredd vind som är möjlig att göra om till flera extra rum. Här är det hög charmfaktor med bl. a. takbjälkar och öppet upp till nock.

Insynsfri tomt med höga buskar runt om. På baksidan av huset hittar man en snickarbod/ förråd med en intilliggande nybyggd altan (-16), grillplats (-16) och ett hav med hallonbuskar.

Fasaden är nymålad och taket lades om 1998. Huset har i övrigt mycket av det äldre bevarat och behöver idag renoveras för att uppnå sin forna glans. Här finns det med andra ord stor potential att skapa den perfekta bostaden.

Cirka 1,5 timmar med bil till Göteborg

Denna bostad bör upplevas på plats!


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
6 500 kr/år
Tomtarea
1 242 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-08-17

Mäklarhuset Vänersborg

Denna villa på Gillesbyn såldes av oss 2016-08-17. Se alla våra försäljningar i Mellerud samt även på Gillesbyn.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.