Search Menu
Bostaden är såld

Mölndal - Åby / Fullblodsgatan 5 A

LJUS 3:A - TOTALRENOVERAD AV BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN!

Bli först att äga denna ljusa fina helrenoverade 3:a med fritt läge! Harmoniska färger och nya moderna ytskikt. Vackert nytt parkettgolv i hela lägenheten samt nymålade fönster, tak och väggar. Modernt välplanerat kök med vita skåpsluckor, fina träbänkar och helt nya vitvaror som induktionshäll, fläktkåpa, varmluftsugn, inbyggd diskmaskin och inbyggd kyl/frys. Rymligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen med fritt soligt sydvästläge med utsikt mot den gröna innergården. Stilfullt helkaklat badrum i vitt och svart. Två ljusa sovrum med garderober samt förråd i källaren. Bevarade vackra marmorfönsterbänkar och praktiska vädringsluckor! Här bor du som första ägare ljust och rymligt i helt nyrenoverad lägenhet. Bara att flytta in och trivas! Närhet till både kommunikationer, service och Åby fritidscentrum. Snabb inflyttning möjlig om så önskas!

Mölndal / Åby
Fullblodsgatan 5 A
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 66,5 kvm
Community fee: 3 988 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 3 tr av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Fullblodsgatan