Sök Meny
Såld

Partille - Furulund / Svedjevägen 18

Härlig villa på lättskött tomt

Välkommen till detta trevliga 1 ½-plans hus beläget i Furulunds villaområde. Plan lättskött trädgård med plats för studsmatta, bollsport och kubbturnering och äppleträd med god frukt. Huset har en öppen och luftig planlösning och färgsättningen går i ljusa toner. Entréplanet erbjuder vardagsrum i öppen lösning med kök, 2 sovrum, badrum samt tvättstuga med groventré. På det övre planet finns ett härligt allrum där hela familjen kan hänga och se på TV, spela spel och umgås. Stort fönsterparti och tak i nock ger rummet fint ljus och karaktär. Även det väl tilltagna sovrummet har tack i nock och i anslutning, en balkong. Närheten till Kåsjöns fina badplats, motionsspår och vackra skogsstigar, som alla gränsar till Delsjöreservatet utgör extra plus. Gångavstånd till matbutik, Allum 5 minuter bort med bilen och närheten till förskola, skola & buss (22 min till Korsvägen!), gör detta till det perfekta boendet för familjen.

Partille / Furulund
Svedjevägen 18
Slutpris: 5 600 000 kr
Boarea: 157 kvm
Driftkostnad: 30 300 kr/år
Tomtarea: 756,2 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-11-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Partille / Svedjevägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.