Boda Gårdsväg 12

Boda Gårdsväg 12

Slutpris

900 000 kr


Sjövik Östad By— Sjövik— Lerum

Boda Gårdsväg 12


Slutpris
900 000 kr

Sjövik Östad By— Sjövik— Lerum

Välkommen till idyllen Boda Gårdsväg 12

Denna lilla pärla, en liten röd stuga om 53 kvm fördelad på 4 rok, ligger inbäddad med natur och hästhagar runtomkring, Rummen är fördelade på 2 sovrum, vardagsrum med vedkamin samt ett matrum och ett litet badrum. Härlig böljande och grönskande tomt om 641 kvm som kan bjuda på det mesta från att stimulera gröna fingrar till lek och bus för de små. På tomten finns ett isolerat gästhus med altan utanför och ett trädgårdsförråd varav ena delen är isolerad. Trots det lantliga läget finns här bra kommunikationer både till Göteborg och Alingsås. Naturupplevelser och bad finns i närområdet, det tar ca 15 minuter att cykla ner till Mjörn. Fastigheten är avsedd enbart för fritidsboende.


Boarea
53 kvm
Arrende
15 720 kr/år
Driftkostnad
10 800 kr/år
Tomtarea
641 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Lerum

Denna fritidshus på Boda Gårdsväg såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i Sjövik samt även på Boda Gårdsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.