Sök Meny
Såld

Sjövik / Sjöviksvägen 39

Modernt lantlig och välplanerad 1,5 plansvilla i omtyckta Sjövik

I gemytliga och natursköna Sjövik har man ett lantligt modernt boende med mycket "Bullerbykänsla". Det är promenadavstånd till det mesta, grundskola årkurs med 1-5 och två förskolor en servicebutik, Hagströms affär, naturupplevelser och svalkande bad vid bl a Prästens brygga (sandstrand och klippor). För den idrottsintresserade finns Sjöviks SK som är mycket aktiva i samhället. Bra kommunikationer med buss eller bil, det tar ca 45 min med buss till centrala Göteborg från huset och ca 20 minuter till Alingsås. Det är endast en mil till Gråbo med vårdcentral, apotek och välsorterade affärer. Sjövik ger begreppet en levande landsbygd en ny dimension med alla möjligheter till upplevelser i närliggande områden och på orten. Villan ligger längst in på vägen med ett kantarellnära läge, elljusspåret som granne och skogen tar vid där tomten slutar. Lättskött trädgårdstomt med en altan, i soligt sydväst läge, vid husets entré och en altan på baksidan samt ett garage och hundgård. Man kommer in i en rymlig och välkomnande hall med effektiv förvaring samt ett litet kapprum. Till vänster om hallen kommer man in i det rymliga arbetsköket som har en öppen planlösning mot det stora matrummet. Matrummet har plats för den stora familjen eller många gäster både till vardag och fest och man kommer ut till altanen i nordost. Vardagsrummet är luftigt och rymmer den stora soffgruppen och tv-möbeln. Man når rummet från både både hallen och matrummet och även här kommer man ut till altanen. Sovrummet är stort och rymmer både dubbelsäng, förvaring och ett litet arbetshörn. Helkaklat badrum med stilrena färger och material är utrustat med dusch, wc och handfat. Tvättstuga i ljusa färger och en praktisk placering med en utgång till trädgården, utrustad med tvättmaskin, grovvask, tvättbänk och städskåp och här inne finns också husets hjärta, värmepumpen. På övre plan kommer man upp i det trivsamma allrummet som har takfönster som skapar en rofylld atmosfär. Här finns möjlighet att möblera med soffgrupp och tv-bänk utan att rummet känns trångt. Allrummet är i centrum för de 4 sovrummen och badrummet. De fyra sovrummen på det här planet är nästan lika stora och har plats för 120 cm sängar, smart förvaring och skrivbord. Badrummet är helkaklat med ett modernt snitt med dusch, handfat, wc och takfönster som skapar en harmonisk känsla. Varmt välkomna att boka visning.

Sjövik
Sjöviksvägen 39
Slutpris: 2 950 000 kr
Boarea: 157,5 kvm
Driftkostnad: 24 064 kr/år
Tomtarea: 834 kvm
Rum: 7 rum, varav 5 sovrum
Såld: 2016-11-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sjövik / Sjöviksvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.