Sök Meny
Såld

Stigen / Skolbacken 6

Med högt- och lite avskilt läge ligger denna fasadstensvilla som erbjuder rejäla ytor, gott om sovrum samt öppen spis både invändigt och utvändigt . För ca 3 år sedan installerades bergvärme, vilket gör att driftskostnaden hålls på en rimlig nivå trots husets storlek. Precis intill ligger skolan (årskurs F-6). Stigen är ett samhälle med ca 400 invånare, beläget ca 3 mil från Uddevalla och Vänersborg. I omgivningarna runt i kring finns vacker natur, många sjöar och till närmaste badplats är det ca en kilometer. Bekvämt pendlingsavstånd till exempelvis Vänersborg och Uddevalla (33 km). Till Göteborg är det ca 11,2 mil - restiden beräknad till ca 85 minuter med bil.

Stigen
Skolbacken 6
Slutpris: 720 000 kr
Boarea/biarea: 170/66 kvm
Driftkostnad: 29 500 kr/år
Tomtarea: 2065 kvm
Rum: 8 rum, varav 5 sovrum
Såld: 2016-11-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Stigen / Skolbacken
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.