Björneröd Nordby 1

Björneröd Nordby 1

Slutpris

1 275 000 kr


Strömstad

Björneröd Nordby 1


Slutpris
1 275 000 kr

Strömstad

Vackert Stenhuggare hus i Björneröd

Välkommen till detta vackra Stenhuggare hus som är varsamt renoverat med fint bevarat kök och vedspis. Fastigheten består av en härlig tomt med fruktträd och gräsmattor, hus med kök och vardagsrum samt 2 sovrum på övre våning, lada med sovplats för 2 och förvaringsbod, paviljong med matplats, utedass, utedusch och förråd. Fastigheten ligger nära Krokstrand med sin vackra hamn som ligger idylliskt vid Idefjorden med Norge tvärs över vattnet. Björnerödpiggen, Bohusläns högsta berg ligger på promenadavstånd. Fastigheten är idyllisk och bjuder på härlig skog, badvatten och natur runtom. Välkommen att boka tid med mäklaren.


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
10 500 kr/år
Tomtarea
1 694 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-04

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Björneröd Nordby såldes av oss 2023-06-04. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Björneröd Nordby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.