Search Menu
Bostaden är såld

Tibro - Centrala Tibro / Ågatan 9

Villa söker trevlig familj!

Välkommen till en smakfullt renoverad villa i två plan. Modernt och praktiskt, men med gammal stämning kvar i väggarna. I detta moderna kök med bistrokänsla avgränsar barbänken till loungehörna, socialt så kocken slipper känna sig ensam. Generösa ytor som inbjuder till glada och trivsamma umgängen. Matplatsen som kan öppnas upp till det inglasade uterummet, samt "ute-köket" gör detta till ett optimalt boende för livsnjutaren. Detaljer som eldstad, gott om förvaring samt en trädgård med allehanda frukt och bär är pricken över i:et! Den tråkiga biten med omdränering är gjord! HÄR bor man bra!

Tibro / Centrala Tibro
Ågatan 9
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 167/150 kvm
Running costs: 45 500 kr/år
Plotarea: 1202 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3-4 sovrum.
Sold: 2016-07-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Tibro / Ågatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.