Moängen Solgläntan 9

Moängen Solgläntan 9

Slutpris

2 400 000 kr


Töreboda

Moängen Solgläntan 9


Slutpris
2 400 000 kr

Töreboda

Charmig villa i puts med lantligt läge!

Har ni en önskan att bo lantligt och utan grannar precis intill tomtgräns, men ändå vill ha fördelarna med att bo nära centrum? Nu finns en unik chans att förvärva denna charmiga villa med putsad fasad, pool och stor trädgård precis i utkanten av villa området i Kilen. Här finns förutom ett upprustat bostadshus i fint skick även stor uteplats med pooldäck samt carport om 88 kvm. De äldre garaget i källaren används idag till verkstad för den bilintresserade. Praktisk uppvärmning via bergvärme och fiber finns indraget.

Bostaden på ca 125 + 76 kvm rymmer 6 stora rum och kök varav 4 sovrum och flera ytor för socialt umgänge. Detta kan vara de perfekta huset för barnfamiljen där familjemedlemmarna kan sprida ut sig på husets alla 3 plan.

Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta omger huset. I syd/väst läge finns både rymligt inglasat uterum och altan med pooldäck. Stor carport för flera bilar eller kanske en båt, på sidan av huset som går att göra till garage för den som önskar.

Barnvänligt område med närhet till ridklubb, motionsspår i moskogen, natur, Töreshov idrottsanläggning med både fotollsplan och isrink samt förskola och skola. Till centrala Töreboda tar de ca 3 minuter med bil där allt som vardagen kräver finns. Smidig pendling via tågstation med ca 1,5 h till Göteborg och 2,5 h till Stockholm.

Välkomna hem, välkommen att anmäla till visning!


Boarea/biarea
125/76 kvm
Driftkostnad
32 766 kr/år
Tomtarea
1 763 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna villa på Moängen Solgläntan såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Töreboda samt även på Moängen Solgläntan.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Martin Jarhäll

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.