Search Menu
Bostaden är såld

Vänersborg - Onsjö / Arrendegatan 15

Med bra läge i trafikfritt-/barnvänligt område och med hörntomt, ligger detta kedjehus i 1,5 -plan. Från vardagsrummet når man den stora altanen - insynsskyddad och hela 50 m² (delvis under tak) samt med perfekt solläge. Parkeringsplats finns vid tomten och garageplats i länga. Huset har en genomtänkt planlösning med kök, vardagsrum, wc/duschrum på entréplan. I vardagsrum har en vägg tagits ned för större vardagsrum (lätt att återställa om man vill ha fler sovrum). Ovanplan erbjuder allrum, två sovrum och badrum. Ägarna har under de senare åren utfört en del förbättringar/renovering som bland annat: luftvärmepump, byggt till altanen och nytt altantak, nya fönster (takkuporna), målat fasaden, omtapetserat och målat kök och stora sovrum. Precis intill finns en lekplats och det är nära till Onsjöskolan (F - åk. 6). I områdena runt i kring finns fina strövområden utefter kanalen, närliggande skogsområde, golfbana och det är ca 1 km till närmaste badplats.

Vänersborg / Onsjö
Arrendegatan 15
Final price: 1 760 000 kr
Enclosed: 120 kvm
Running costs: 25 968 kr/år
Plotarea: 418 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Vänersborg / Arrendegatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.