Källebergsgatan 5

Källebergsgatan 5

Slutpris

2 950 000 kr


Viskafors— Borås

Källebergsgatan 5


Slutpris
2 950 000 kr

Viskafors— Borås

Smakfullt renoverad 30-tals villa i bra skick med ett centralt läge i Viskafors!

Nu finns det möjlighet att förvärva denna rymliga villa med skogen som närmsta granne i central Viskafors. Fastigheten är perfekt för barnfamiljen och dess sidobyggnader skapar möjligheter för både uthyrning och för egenföretagaren.

Villan består av ett socialt entréplan med vardagsrum i vinkel med utgång till en väl tilltagen altan under tak i soligt läge. Dessutom finns det på entréplan en toalett och rymligt kök med både bra förvaring och arbetsytor. Övervåningen har idagsläget två sovrum, ett allrum och badrum men kan på ett enkelt sätt göras om till tre sovrum och ett allrum.

Gästhuset på fastigheten skapar stora möjligheter utefter dina behov med uthyrningsmöjligheter eller generationsboende vid kompletterande av ett pentry. I dagsläget utan pentry är det perfekt för tonårsbarnen som vill komma ifrån eller för den som kanske arbetar hemma. Kontakta Sara ansvarig mäklare för olika idéer kring hur man kan installera pentry i gästhuset.

Sista byggnaden på tomten är en tidigare syfabrik som kan efter renovering användas som förvaring, kontor eller kanske till och med göra om till garage/carport. Stor tomt som gränsar till skogen och det finns även en väl tilltagen uppfart där flera bilar kan placeras.

Här bor man med närhet till busshållsplats som tar dig till Borås Centrum med täta avgångar, i samhället finns mataffär, postombud, pizzeria, cafe mm.

Välkommen att boka in dig på visning, ett objekt som måste ses på plats för att se samtliga möjligheter!


Boarea/biarea
120/60 kvm
Driftkostnad
29 900 kr/år
Tomtarea
1 676 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-01-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.