Search Menu
Bostaden är såld

Viskafors / Lillåsavägen 13

Rymlig villa med lugnt läge!

Välkommen till denna rymliga villa med lugnt, barnvänligt läge och gott om plats för den stora familjen! Villans entréplan erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats, köket har utgång till trädgård och uteplats, i vardagsrumsdelen finns en fin kakelugn. Vidare finns ett stort sovrum/TV-rum, hall, helkaklat badrum med dusch samt en tvättstuga med groventré. På ovanplanet finner vi ett rymligt allrum och ett helkaklat badrum med dusch, bubbelbad och bastu. Här finns också 3 stora sovrum, alla med plats för dubbelsäng! Ett av sovrummen är större och har en egen klädkammare. Njut av den insynsskyddade trädgården med härlig uteplats i sydvästläge och som gränsar mot grönområde. Här finns flera fruktträd, bärbuskar och fina blomsterrabatter. På tomten finns en carport med varmförråd samt en friggebod. Fiber är draget från gatan in till anslutningspunkt i huset, anslutningsavgiften ingår. Bra läge i Viskafors dit du enkelt och snabbt tar dig med buss eller bil mot Borås eller Rv 41. I Viskafors finns förskolor, skola årskurs 1-9, mataffär, pizzeria, idrottshall m.m. Välkommen att boka tid för visning!

Viskafors
Lillåsavägen 13
Final price: 1 925 000 kr
Enclosed: 161 kvm
Running costs: 37 000 kr/år
Plotarea: 810 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Viskafors / Lillåsavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.