Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Uppsala / Östra Fyrislund
Kumlagatan 10

Uppsala - Östra Fyrislund / Kumlagatan 10

BUTIK- OCH UTSTÄLLNINGSYTA SAMT KONTOR I ÖSTRA FYRISLUND

Välkommen till ljusa och moderna lokaler i Östra Fyrislund! Lokalerna som enl. förslaget är på totalt 621 m² är fördelade på två plan där det är butik- och utställningsyta i bottenplanet om 100 m² samt möjlighet att hyra ytterligare angränsande yta( enl. förslag på ritning ytterligare ca 80 m² men det är något flexibelt var man sätter väggarna). På övre plan finns ett ljust och fräscht rumsindelat kontor om 261 m² med möjlighet att hyra till ytterligare ca 180 m² som idag till största delen är oinredd och kan anpassas till hyresgästens verksamhet. Entré delas med fastighetsägaren och rymmer kapprum, två toaletter samt ett stort konferensrum som kan bokas om så önskas. Lokalerna har ett toppenläge nära E4:ans påfart med ett mycket generöst utbud av service i både Fyrislund och Boländerna.

Facts
Parking/Other buildings
  • Parkering
    Parkeringsplatser finns intill byggnaden.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area