Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Umeå / Klockarbäcken
Källarvägen 1

Umeå - Klockarbäcken / Källarvägen 1

UTHYRES INDUSTRI/LAGER/KONTORSLOKALER

Nyproducerade lokaler uthyres på Klockarbäcken. Färdigställande av lokalerna pågår så hyresgästen har stora möjligheter att påverka storleken och anpassning av lokalen. Här finns möljighet att välja lokalarea mellan 120 kvm, 240 kvm, 360 kvm osv. Vissa lokaler har 5 meters högport och en takhöjd på 6 meter och andra har portar på 2,5 meter och en takhöjd på 3 meter plus en övervåning för kontor och personalutrymmen. Hyresnivån på de olika lokalvarianterna ligger mellan 600:- till 800:- pr kvm inkl värme, fastighetsskatt och snöröjning. Hyran debiteras exkl moms. Lokalerna kommer att vara utrustade med ventilation. Golven i bottenvåning består av tåliga och lättstädade hårdbetonggolv. Stora uppställningsytor finns vid behov. Kontakta Jonas Bergh för ytterligare information och visning 070/6664075.

Fasad mot väster
Fasad mot väster
Bottenplan
Bottenplan
Övervåning
Övervåning
Facts
Byggnadssätt
  • Built
    2013
Övriga upplysningar
  • Lokaler kan anpassas i storlekar från 120 kvm till 840 kvm
Området
Vägbeskrivning
  • Vägbeskrivning
    Kör E 12 till klockarbäcken sväng in på N:a Kullavägen mot Hissjö, strax före järnvägen svänger du vänster Depåvvägen och sedan nästa vänster Källarvägen och du är framme.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten