Mäklarhuset Västerås

Din mäklare i Västerås

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Västerås

Vi vill Välkomna Catrine Ericsson till oss!

Catrine är född och uppvuxen i Västerås. Hon är en mycket driven tjej med 10 års erfarenhet bakom sig inom branschen. Hon påvisar trygghet, seriositet och en otrolig charm. Så det är med glädje vi välkomnar henne in i vårt gäng.

Catrine börjar hos oss den 3 september. Tveka inte att höra av er till henne om ni vill ha professionell hjälp med försäljningar och värderingar här i Västerås!

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vi arbetar i hela Västerås kommun, Surahammar, Hallstahammar och Kvicksund. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Västerås

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Västerås idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Boka fri värdering

Ska du sälja din bostad? Vi bjuder på värdering. Fyll i formuläret så hör vi av oss och bokar tid för ett förutsättningslöst möte.

Våra medarbetare


Partners


Logga in

Som inloggad kan du se dina meddelanden, gå till dina sparade sökningar och bostäder, skapa bevakning, boka visning, med mera.

... eller logga in med Facebook
Om du inte loggat in
tidigare kan du
skapa nytt konto här.