Mäklarhuset Västerås

Din mäklare i Västerås

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Västerås

Hej alla!

NU HAR VI ÄNTLIGEN FLYTTAT!

Vi befinner oss nu på Stora Gatan 44 A. För er som är bekanta med Västerås så finns vi i gamla VLT huset, lokalen där Omnia resor låg.
Mer och mer händer i vår nya lokal, nu har vi fått alla möbler så nu är det bara mattor och gardiner som ska komma på plats, men kaffebryggaren står redo!
Så välkomna in och kika hur vi har det :)

Samma telefonnummer och e-post som innan så ni alltid kan nå oss :)

Välkomna!

Enklast att finnas där köparna finns. Nu visas din bostad 300 000 fler gånger på datorn, surfplattan och mobilen.

Så här enkelt är det
Med nya Internet XXL Mobil utökar vi nu erbjudandet till att även omfatta mobilen och surfplattan. En klar fördel i en tid då köparnas internetvanor inte längre begränsar sig till datorn. Annonspaketet Internet XXL Mobil har tagits fram exklusivt för Mäklarhuset och garanterar 300 000 visningar för varje enskild bostad, vilket ökar möjligheterna till en snabbare försäljning och bättre priser. Med Internet XXL Mobil syns din bostad på Sveriges mest besökta sajter, oavsett plattform. På blocket.se för de som bor i kommunen eller regionen.
På aftonbladet.se för de som bor i kommunen.
På svd.se främst Stockholm och Mälardalen (gäller Stockholmsregionen) eller på hitta.se för de som bor i kommunen (gäller övriga landet).
Med Internet XXL Mobil erbjuder Mäklarhuset dig som det första och enda mäklarföretaget i Sverige möjligheten att annonsera din bostad på Blockets samtliga appar och på Blocket jobb.

Två sätt att synas: Mer eller mycket mer.

Internet XXL Mobil.
För bostadssäljare som vill synas på Sveriges tre största sajter i datorn, mobilen och på surfplattan.
Marknadsvärde 9.995 kr.

Internet XXL.
För bostadssäljare som nöjer sig med att synas på Sveriges tre största sajter i datorn.
Marknadsvärde 8.995 kr. Ger du oss förtroendet att sälja din bostad, kommer du via "Min Sida" på maklarhuset.se dessutom kunna följa hur många som är intresserade av den och hur de har hittat den.

Välkommen att höra av dig till närmaste Mäklarhuset-kontor för mer information.

Våra medarbetare


Partners