Mäklarhuset Västerås

Din mäklare i Västerås

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Västerås

6 blev 7!

Nu har Catrine varit hos oss några veckor och det är en tjej som är snabbtänkt, smart och det märks väl att Catrine har 10 års erfarenhet. Hon bemöter kunderna med professionalitet och alltid ett glatt humör! Likaså livar hon upp sina medarbetare med rolig humor och ett härligt skratt!

Vi får nog säga att det är vi som ska skatta oss lyckliga för att hon är med i vårt gäng :)

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vi arbetar i hela Västerås kommun, Surahammar, Hallstahammar och Kvicksund. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Västerås

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Västerås idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Våra medarbetare


Partners


X