Search Menu
Visningar
 • Måndag 26 september 17:30-18:00

  Öppen visning

Boka visning
Täby / Täby centrum
Marknadsvägen 143,3tr
Utgångspris: Kalkyl 2 495 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 3 548 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)

Täby - Täby centrum / Marknadsvägen 143,3tr

Rymlig 3:a invid Täby centrum med södervänd balkong.

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet med genomgående nya ekparkettgolv. Kök med vit skåpinredning och moderna vitvaror. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti i söder samt utgång till inglasad balkong. Två sovrum mot gården. Badrum med badkar samt modernt renoverad gästwc. Föreningen har fina välskötta innegårdar med lekplatser och utemöbler. Lägenheten ligger lugnt belägen endast ett stenkast från Täby Centrum, ett av Sveriges modernaste köpcentrum, med f.n ca 220 butiker och restauranger. Närhet till goda kommunikationer, däribland Roslagsbanan som tar dig till Östra Station på ca 20 min och flertalet busslinjer från Täby Centrums bussterminal. Gångavstånd till fina motionsspår och strövområden vid Ensta Krog och Rönningesjön.


Köksinspiration

Provmöblera
Ljust kök med bra arbetsytor
Ljust kök med bra arbetsytor
Matplats invid fönster
Matplats invid fönster
Gott om plats för matplats i vardagsrummet
Gott om plats för matplats i vardagsrummet
Från vardagsrummet når du balkongen
Från vardagsrummet når du balkongen
Stort och ljust vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Gäst-wc
Gäst-wc
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Ljust och rymligt badrum
Ljust och rymligt badrum
Rymlig hall med goda avhängningsytor
Rymlig hall med goda avhängningsytor
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  ENTRÉHALL: Ekparkettgolv och vitmålade väggar. I passag från entréhall till köket finns bra förvaringsmöjligheter via fyra garderober med överskåp. KÖK: Vita köksskåp och ekbänkskivor med infällda diskhoar och rostfri avställningsyta. Kakel och belysning ovan bänkyta. Fullhöjd på kyl och frys. Spis med glaskeramikhäll och fläktkåpa samt diskmaskin. Svart klinkergolv och vitmålade väggar. Matplats invid köksfönster för fyra personer. VARDAGSRUM: Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Vardagsrummet ger plats åt stor soffgrupp samt matsalsmöbel om så önskas. Stort fönsterparti i söder ger ett fint ljusinsläpp. Utgång till inglasad balkong i soligt söderläge. SOVRUM: Ekparkettgolv och vit väggtapet samt en inbyggd garderob med överskåp. SOVRUM: Ekparkettgolv och vitmålade väggar samt två garderober med överskåp. BADRUM: Våtrumsmatta och ljust väggkakel. Badkar och wc. Handfat och väggspegel. Förberett för tvättmaskin. GÄSTWC: Svart klinkergolv och svart väggkakel. Handfatskommod och väggspegel samt wc.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  81 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1967
Energideklaration
 • Energiprestanda
  109 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2009-06-15
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Carport: 300 kr/månad. Har separat kö. Har strömuttag. Garage: 400 kr/månad. Har separat kö. Har strömuttag.
 • Parkering
  P-plats: Ingår i avgiften. P-plats: 100 kr/månad fast kostnad. Har strömuttag.
 • Varje lägenhet disponerar en parkeringsplats. Alla bilplatser är numrerade. OBS! Om du hyr garage eller carport avstår du din grundplats. Saknar du uppgift om vilken parkeringsplats som tillhör din lägenhet, kontakta förvaltningskontoret. Det ska du även göra om du önskar hyra garage eller carport eller plats med el. Det finns också garage för motorcyklar. Vill du ställa dig i kö för en plats, kontakta Förvaltaren på Marknadsvägen 139.
Economy
 • Community fee
  3 548 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-TV och parkeringsplats
 • Försäkring
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  450 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  600 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  4
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel av årsavg.
  0,11508
 • Andelstal insats
  0,11508
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Källarförråd ingår i avgiften.
 • Planerade avgiftsändringar
  Budgeten ser bra ut för året och den planerade avgiftshöjningen för år 2016 kommer Inte att behöva genomföras som det ser ut i dagsläget. Föreningen har sedan tidigare beslutat att höja avgifterna med 3 % i 3 år med start 2015 för att täcka kostnaderna i samband med fönsterbytet och reliningen av stammarna men styrelsen har beslutat att inte höja avgiften 2016.
Föreningen
 • Benämning
  HSB:s BRF Volten. I föreningen finns 830 lägenheter.
 • Öppettider
  Måndagar och tisdagar kl 08.00-10.00 Onsdagar kl 14.30-16.30 Torsdagar kl 16.00- 18.00 Fredagar stängt
 • Allmänt
  Brf Volten som ligger på Marknadsvägen 19-297, består av fem gårdar med planteringar och lekplatser på innergårdarna. Fastigheterna byggdes 1967-1968. Brf Volten ligger intill nya Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer med Roslagsbanan och bussar. Fina friluftsområden, badsjö samt ett flertal sporthallar finns i närområdet. PARKERING Hösten 2003 byggdes hela parkeringsområdet om. Det finns en parkeringsplats till varje lägenhet, ingår i månadsavgiften. Totalt finns idag 84 carportsplatser och 159 garage med en separat kö. Kontakta förvaltningen för kötid. BREDBAND/KABEL-TV Lägenheterna har både uttag för anslutning till Bredbands-bolagets internet och IP-telefoni, som ingår i månadsavgiften. Lägenhetsinnehavaren får endast faktura för samtalskostnader till andra teleoperatörer och eventuella tilläggstjänster som köps från Bredbandsbolaget. Lägenheterna har både uttag för anslutning till Bredbandsbolaget samt multimediauttag för digital kabel-TV, internetanslutnig och radio. Bredbandsleverantör är Bredbandsbolaget. TV-leverantör är ComHem. Föreningen har även två renoverade gästlägenheter, färdigrenoverade under december 2012. Medlemmar kan nyttja dessa för deras gäster och bokning sker på förvaltningskontoret. I lägenheterna finns sovplatser för 2 eller 4 personer, kök och duschrum. Föreningen har en informativ hemsida. http://www.volten.se/
 • Kommande renoveringar
  STAMRENOVERING Stamrenovering och elrenovering är preliminärt inplanerade 2015-2016. Yttre underhållsfonden har anpassats till dessa åtgärder.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Budgeten ser bra ut för året och den planerade avgiftshöjningen för år 2016 kommer Inte att behöva genomföras som det ser ut i dagsläget. Föreningen har sedan tidigare beslutat att höja avgifterna med 3 % i 3 år med start 2015 för att täcka kostnaderna i samband med fönsterbytet och reliningen av stammarna men styrelsen har beslutat att inte höja avgiften 2016.
 • Gjorda renoveringar
  FÖNSTERBYTE Fönsterbyte på samtliga lägenheter påbörjades under hösten 2013 och höll på under 2014. Fönsterleverantör: Mockfjärds.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  BRF Volten har 4st tvättstugor per innergård som är till medlemmarnas förfogande. På väggen utanför tvättstugan finns en bokningsterminal som du aktiverar med din tag och där du bokar tvättid. Det går även att anmäla sig så man kan internetboka tvättstugor. I föreningen finns källarförråd (ett förråd ingår i månadsavgiften och tillhör lägenheten) Det finns även cykelrum, barnvagnsförråd, extra förråd som man kan hyra mot avgift (hör av dig till förvaltningen vid intresse) Till varje gård hör även ett grovsoprum där man kan slänga sina grovsopor.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn