Search Menu
Bostaden är såld

Tjurkö / Herrgårdsviksvägen 41

SVÅRSLAGET VÄSTERLÄGE & UTSIKT PÅ STOR HAVSTOMT!

En oansenlig grind tar dig via privat liten väg till denna oslipade diamant. "-Familjens oas!" säger ägarinnan som bott utomlands i 50 år. "-Här samlas vi varje sommar och bara är". Huset har på 90-talet byggts till med två sovrum. Enkel gäststuga. Magisk utsikt och solnedgångar. Bland klipporna vid havet står en vindpinad bastu. Utsikten är intagande med Inloppet, redden, "Fyren Godnatt" och hela Karlskrona. Kanske bästa västerläget i skärgården? Havstomten om ca 12 700 kvm ger dig gott om utrymme och avskildhet. Dessutom ingår ej arealredovisat vatten. Utvecklingsbart!

Tjurkö
Herrgårdsviksvägen 41
Final price: 4 700 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Running costs: 8 876 kr/år
Plotarea: 1,28 ha
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Blekinge / Tjurkö /
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.