Baståsen 133

Baståsen 133

Slutpris

2 600 000 kr


Gränsfors/Baståsen— Bergsjö— Nordanstig

Baståsen 133


Slutpris
2 600 000 kr

Gränsfors/Baståsen— Bergsjö— Nordanstig

Mycket unik bostad i norra Hälsingland

Välkommen till "Svarvars" - en intagande fastighet av gårdskaraktär i Baståsen strax utanför Bergsjö. Här möter du en bostad med stor karaktär och unika lösningar inrymt i en vacker vinkelbyggnad av Hälsingestuk. Trägolv, spegeldörrar, platsbyggda snickerier och två broar över den porlande bäcken med badgrop. Här har vi förmånen att få presentera en bostad utöver det vanliga!

Namnet "Svarvars" kommer från den tiden då byggnaden utgjordes av ett svarveri, då med tillverkning av bland annat redskap för ortsborna. Idag inhyser byggnaden ett permanentboende med många fantastiska attribut såsom ateljé med hög takhöjd och kringbyggd läktare på övre plan, platsbyggda bokhyllor och eldstäder. Förutom ateljén finns matrum, två sovrum, badrum och kök. Inre, yttre samt övre hall med platsbyggda snickerier i bland annat väggfast klädförvaring och träspeglar dekorerade på vägg. Hela bostaden har ett mycket gott ljusinsläpp tack vare generöst tilltagna fönster i alla väderstreck.

Utöver bostadsbyggnaden finns en garagebyggnad med snickeridel, rum och förvaringsutrymmen samt en äldre bostadsbyggnad som i dagsläget är i undermåligt skick.

Försäljningen omfattar fyra samtaxerade fastigheter på en totalarea om 14690 kvm, med bland annat gräsmatta och grönytor, skogsparti, parkeringsutrymme och den över fastigheterna korsande bäcken. Se även fastighetskartan under bilder för en kartspecifikation.

Bostaden upplevs med fördel på plats. Välkommen med din visningsanmälan.


Boarea
158 kvm
Driftkostnad
64 982 kr/år
Tomtarea
14 690 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-21

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Baståsen såldes av oss 2022-04-21. Se alla våra försäljningar i Bergsjö samt även på Baståsen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.