Search Menu
Bostaden är såld

Falkenberg - Skrea Strand / Knoten 174

Fin badstuga vid Skrea Strand

Ett eldorado för alla sol- och badentusiaster! Badstugorna är omåttligt populära och har blivit ett landmärke för sommar, sol och bad i den fantastiska kuststaden Falkenberg. Den här fina stugan med ett bra läge och skick kan bli din tillflykt från jobb och vardag redan i sommar! Stugan ligger vid härliga Skrea Strand i kvarteret Knoten. Med bra läge i området och med närhet till den populära stranden. Dessutom mycket bekvämt med kort väg till den välutrustade och fräscha serviceanläggningen vilket underlättar de praktiska bestyren. Stugan består av ett rum och säljs med vissa inventarier och snabbt tillträde! Stugorna ligger på mark som ägs och förvaltas av Södra Skrea Strands Stugägarförening. En ekonomisk förening som äger och förvaltar de tre sydligaste kvarteren på Skrea Strand. Medlemsavgiften är 4.400:-/år. Kvarterens namn förutom Knoten är Laxöringen och Båtsmannen med tillsammans 443 medlemmar.

Falkenberg / Skrea Strand
Knoten 174
Final price: 500 000 kr
Enclosed: 18 kvm
Running costs: 6 750 kr/år
Rooms: 1 rum
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Knoten