Ålvägen 22

Ålvägen 22

Slutpris

2 550 000 kr


Fyllinge— Halmstad

Ålvägen 22


Slutpris
2 550 000 kr

Fyllinge— Halmstad

Mycket välskött familjevilla i Bostadsrättsform!

Välkomna till Fyllinge och Ålvägen 22! Här väntar en mycket trivsam bostadsrättsvilla som ger känslan av eget hus men där ansvaret för yttre underhåll inte vilar på ägarens axlar. Man utformar samt ansvarar själv för den inre boendemiljön och i denna villa om 117 kvm som erbjuder 3 sovrum, generöst kök, två badrum, stort vardagsrum samt praktisk tvättstuga.

Villan är välrenoverad och mycket välskött med bl.a. ny elcentral, 2 nya luftvärmepumpar, renoverad tvättstuga, helkaklat och fint badrum från 2014, nya innerdörrar, fräscht kök från 2016. Detta borgar för en trivsam boendemiljö för nästkommande ägare!

I anslutning till huset finns ett isolerat förråd om ca 8 kvm vilket ger gott om förvaring av trädgårdsredskap eller varför inte som kontor? Trädgården är oerhört trivsam med diverse planteringar av olika växter, fruktträd, blommor etc. där man märker att nuvarande ägare verkligen skött om den! Här finns även ett inglasat uterum med vinranka samt uteplats att njuta av sommartid. I närheten till huset finns en lekplats och då det är bilfritt mellan husen är läget minst sagt barnvänligt.

Varmt välkommen till detta fina bostadsrättshus! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset Halmstad - 0703-571924


Boarea
117 kvm
Avgift
5 146 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
1-2
Såld
2023-08-30

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Ålvägen såldes av oss 2023-08-30. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ålvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.