Sök Meny

Din mäklare i Halmstad

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Halmstad

Henrik Borglin och Tommy Karlsson driver Mäklarhuset i Halmstad och är ett sammansvetsat team med vänskap sedan barnsben. De har under de senaste åren varit två av Halmstads mest anlitade mäklare och efter framgångsrika år som anställda, väcktes tanken om att tillsammans få driva en egen mäklarbyrå. Samtidigt öppnade sig möjligheten att överta Mäklarhuset i Halmstad och en ny spännande resa tog fart...

Framgång är en belöning av hårt arbete

Vår målsättning är att förmedla en mäklartjänst som vi kan vara stolta över. Vi vill vara det självklara valet för er söker en mäklartjänst där kvalitet och kundnöjdhet står i fokus. Vi har tillsammans förmedlat över 1 000 st bostäder och har under åren belönats med en mycket hög kundnöjdhet där vi vunnit utmärkelser både individuellt och som kontor. Vår arbetsglädje driver oss framåt och år 2014 förmedlade Tommy flest bostäder av alla mäklare i Halmstad och under 2015 lyckades Henrik med samma bedrift! Vi tror även att ödmjukhet och rätt attityd är en förutsättning för en lyckad affär och kommer göra allt för att det ska vara enkelt, tryggt och inspirerande att vara vår kund!

Det bästa av två världar

Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av individuell skicklighet i kombination med tillhörigheten i en privatägd mäklarkedja. Tillsammans med ca 120 st kontor äger vi gemensamt Mäklarhuset och kan på ett effektivt sätt utveckla hemsida och kundvårdssystem, samt säkerställa att vi alltid ligger i framkant med utbildningar och professionella verktyg.

8 år i följd är ingen slump

Mäklarhuset är den största mäklarkedjan med privat ägande och lokalt entreprenörskap. Svenskt kvalitetsindex har åtta år i följd, 2008 - 2015, utsett Mäklarhuset till den mäklarkedja som har nöjdast kunder i hela branschen. Vi är stolta över vårt varumärke och vill att du som kund ska känna stolthet i att ha valt Mäklarhuset som din mäklare.

Halmstad

Klammerdammsgatan 19, 302 42 Halmstad

Tel: 035-16 66 55

halmstad@maklarhuset.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Henrik Borglin Fastighetsmäklare / Delägare
Henrik Borglin
Fastighetsmäklare / Delägare
Bygg- & fastighetsekonom
E-post
Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson
Fastighetsmäklare / Delägare
Bygg- & fastighetsekonom
E-post
Emil Karlsson Blivande mäklare
Emil Karlsson
Blivande mäklare
Mäklartrainee
E-post