Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Söndrum/Pålsbo / Hagalundsvägen 34A

Bostadsrättsradhus i gott skick med ett bra läge!

Letar ni efter ett boende med villakänsla men vill lägga minimalt med tid på skötsel och underhåll? Då bör ni besöka denna välskötta bostadsrätt på Hagalundsvägen 34A och få ett mycket bra alternativ till en egen villa. Här med lummiga och barnvänliga omgivningar väntar ett radhus i två plan med egen lättskött trädgård samt inglasat uterum om ca 15 kvm som förlänger sommaren. Läget i anslutning till grön och mysig innergård ger mervärde för såväl gammal som ung och det vilar en skön atmosfär över området. För barnfamiljen blir ett boende här extra tryggt då utemiljön är bilfri och där den direkta närheten till lekplats, dagis och skola är en stor fördel. Boytan om drygt 112 kvm är fördelad på två plan där kök samt umgängesytor ligger på entréplan och de tre sovrummen på övre plan. Boendemiljön är mycket fräsch men även välplanerad med två renoverade badrum samt en separat tvättstuga med förråd i anslutning. Varmt välkomna till Pålsbo och ett boende med hög trivselfaktor! /Tommy & Henrik

Halmstad / Söndrum/Pålsbo
Hagalundsvägen 34A
Final price: 1 615 000 kr
Enclosed: 112,5 kvm
Community fee: 7 518 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Hagalundsvägen