Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Trönninge / Hakvingevägen 1

Imponerande villa med en svårslagen atmosfär!

Det är med stor glädje vi bjuder in till visning av denna imponerande villa med härliga ytor belägen på hörntomt utan störande insyn. I den välskötta trädgården skapas en svårslagen oas där generösa ytor erbjuds för socialt umgänge. Här umgås man med nära och kära eller njuter själv av tillvaron med tillgång till flera soldäck, paviljong, inglasad altan samt ett utespa för avkopplande bubbelbad. Under tiden sköter den automatiska gräsklipparen jobbet och avkopplingen är fulländad! Önskar man istället ett dopp i havet finns flertalet stränder på cykelavstånd från barnvänliga Trönninge. Invändigt väntar en varm och smakfull boendemiljö med härlig atmosfär och inte minst allrummet på övre plan ger den där riktiga wow-känslan. Här har man lyckats skapa en helt fantastisk villa som direkt ger en känsla av trivsel och vars driftkostnad är låg trots den tilltagna ytan. Den låga driftkostnaden beror främst på att villan har både bergvärme, isolerglasfönster samt braskamin. Så välkomna till en gedigen och påkostad villa med det där lilla extra som skänker livskvalitet! /Tommy & Henrik

Halmstad / Trönninge
Hakvingevägen 1
Final price: 3 310 000 kr
Enclosed: 195/120 kvm
Running costs: 37 935 kr/år
Plotarea: 1017 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Hakvingevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.