Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Öster/Högskolan / Hertig Knutsgatan 37a

Perfekt studentlägenhet!

Med endast promenadavstånd till Halmstads Högskola ligger denna trivsamma etta med en superlåg avgift om 1 267 kr/mån inklusive bredband, TV & IP-telefoni. Brf Fartyget 1 är en mycket solid förening där de största renoveringarna redan är gjorda såsom tak, stammar, fönster, el, och balkonger vilket borgar för ett tryggt och bekvämt boende under lång tid framöver! Föreningen satsar på hög trivsel och för dess medlemmar finns tillgång till relaxavdelning med dusch, bastu och gym samt en trivsam trädgård där altan med grillplats finns. Lägenheten ger ett fräscht intryck med renoverat badrum, ljusa väggar och ett ommålat originalkök med charmiga detaljer. För den som önskar kan lägenheten säljas med befintliga möbler och vi anser detta vara en perfekt studentlägenhet i en av Halmstads mest välskötta föreningar! Välkommen på visning! /Tommy & Henrik

Halmstad / Öster/Högskolan
Hertig Knutsgatan 37a
Final price: 1 260 000 kr
Enclosed: 26 kvm
Community fee: 1 267 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Hertig Knutsgatan