Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Centrum/Nissastrand / Nissabogatan 1

LÅG MÅNADSAVGIFT

Vi har haft äran att förmedla många lägenheter på Nissastrand. Nu kan vi erbjuda en i våra ögon mycket attraktiv trerummare sett till månadsavgift, läge och utformning. Vi gillar framför allt lägenheter med valmöjligheter och denna välplanerade trea om 96 kvm på Nissabogatan 1 är inget undantag. Önskas gassande sol så finns en ca: 12 kvadratmeter stor balkong med närkontakt till Nissan att tillgå alternativt önskas kanske en balkong med svalkande och avkopplade läge mot lugn innergård? Det ena behöver dock inte förta det andra! Vi gillar även samspelet mellan kök och vardagsrum i denna genomgående lägenhet vilket ger en trevlig och inbjudande sällskapsyta. Köket är extra påkostat med svarta stenskivor mot vita och släta luckor som tillsammans ger ett stilrent intryck. Två rejäla sovrum om ca: 13 kvm och ca: 11 kvm med bra klädförvaring. Badrummet är även det stilrent med tuffa kontraster på färgskalan. Vi hälsar er varmt välkomna till detta centralt belägna och bekväma boende. PS! I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning och inte minst tv, bredband samt IP-telefoni. /Henrik & Tommy

Halmstad / Centrum/Nissastrand
Nissabogatan 1
Final price: 3 025 000 kr
Enclosed: 96 kvm
Community fee: 3 777 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Nissabogatan