Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Vallås / Vasängsvägen 302

Bostadsrättsradhus i 1-plan med en fin hörntomt!

Vi erbjuder här ett 1-plans bostadsrättsradhus med hörntomt i HSB brf Ängsgård. Boytan mäter 91,5 kvm och fördelas på fyra rum och kök. Detta är ett mycket uppskattat bostadsområde där omgivningen präglas av lugn och harmoni. Huset har en egen innergård med liten trädgårdstäppa. Det ingår även förråd och carport. Planlösningen är trivsam med gott om garderober och andra förvaringsutrymmen. Skicket är äldre men vårdat, ett visst moderniseringsbehov finns. HSB brf Ängsgård är en mycket välskött förening med låga månadsavgifter. I avgiften om 3 975 kr inkluderas vatten, bredband (100 mbit), 48 st tv-kanaler, ip-telefoni samt carport. Välkomna till ett bostadsrättsboende utöver det vanliga. Här bor man i eget hus, men utan yttre underhållsansvar. Tryggt och bekvämt! /Tommy & Henrik

Halmstad / Vallås
Vasängsvägen 302
Final price: 1 450 000 kr
Enclosed: 91,5 kvm
Community fee: 3 975 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Vasängsvägen