Search Menu
Bostaden är såld

Harplinge / Föreningsvägen 10

Sekelskiftesvilla med generösa ytor och härlig miljö både ute och inne!

Varmt välkomna till denna rymliga sekelskiftesvilla på lugnt och trivsamt läge i barnvänliga Harplinge. Villan bjuder in till socialt umgänge med generöst vardagsrum och kök. På övre plan finns hela fem sovrum där två av rummen har charmiga kattvindar i anslutning som blir utmärkta walk-in-closets/mysrum för barnen. Nuvarande ägare har sett över rummens ytskikt och skapat en ljus boendemiljö men sparat ett sovrum till nästa ägare att själv utforma som man önskar. På baksidan av huset skapas en mysig innergård mellan boningshuset och de uthus som finns. Uthusen har bra förrådsutrymmen men även stor potential att förädla till andra användningsområden. Baksidan erbjuder också en mycket trivsam utemiljö med ett inglasat uterum att samla vännerna i. I anslutning skapas en rofylld oas med olika trädäck, planteringar, damm med guldfiskar samt gräsyta med lekstuga, allt inramat av lummig grönska som ger insynsskydd och skapar en privat tillvaro. Kom och upplev miljön med egna ögon, vi finns på plats och visar er runt! /Henrik & Tommy

Harplinge
Föreningsvägen 10
Final price: 1 975 000 kr
Enclosed: 190/50 kvm
Running costs: 44 317 kr/år
Plotarea: 861 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Harplinge / Föreningsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.