Heimdals Väg 22A

Heimdals Väg 22A

Slutpris

2 400 000 kr


Skummeslövsstrand— Laholm

Heimdals Väg 22A


Slutpris
2 400 000 kr

Skummeslövsstrand— Laholm

NYBYGGT RADHUS I ALLARP

Brf Havtornshusen uppfördes så sent som 2023 och består av funktionella bostadsrätter i en händelserik miljö. Här slipper du tidskrävande renoveringar, det är helt enkelt bara att luta sig tillbaka som första boende och fokusera på annat som du önskar. Vårt radhus har en genomgående hög standard med bl.a. tillval i kök samt med en härlig uteplats på baksidan, stor balkong och även stensatt framsida med plats för både bilar och utemöbler.

Interiört väntar ett tjusigt kök från Ballingslöv, god umgängesyta, helkaklat badrum på varje plan, tvättavdelning samt tre sovrum som kan bli fyra! Föreningen består av 22 st radhus i två plan och är alla välplanerade med bra ljusinsläpp. Fasaden beklädds av både betong och behandlat trä vilket skapar en modern exteriör tillsammans med gula inslag. Månadsavgiften om 5 070 kr är garanterad till den 31/11 -25.

Det nya området i Allarp är beläget med endast fem minuter på cykeln ifrån en av Sveriges bästa(och längsta) sandstrand och endast några ynka kilometer från Båstads centrum. Strategiskt beläget med närhet till nya tågstationen som enkelt tar dig både norrut och söderut!

Varmt välkomna att kolla in Heimdals väg 22A! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset 0703-57 19 24.


Boarea
115 kvm
Avgift
5 070 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-12

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Heimdals Väg såldes av oss 2024-02-12. Se alla våra försäljningar i Skummeslövsstrand samt även på Heimdals Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.