Search Menu
Bostaden är såld

Slöinge - Stenstorp, Slöinge / Stenstorp 510

Härligt lantställe i naturskönt läge!

Trivsamt lantställe med ett hus i 1,5 plan. I köpet ingår också ca 5 ha skog och tomt på ca 1 600 kvm. 2011 skedde en stor renovering och takkupa byggdes. Modernt kök och storstuga, allrum, 3 fina sovrum, 2 kaklade badrum, kamin, vedspis och öppen spis. Stort uthus med verkstad och fina förvaringsmöjligheter. Egen borrad brunn och avloppet är nyligen gjort om med infiltration. Inventarier kan diskuteras för den som önskar. Välkommen till detta natursköna läge där man är helt för sig själv men ändå ser grannar på håll. Till Steninge och Ugglarps havsbad har du mellan 8-10 km, boka visning!

Slöinge / Stenstorp, Slöinge
Stenstorp 510
Final price: 2 800 000 kr
Enclosed: 140 kvm
Running costs: 13 553 kr/år
Plotarea: 5,5 ha
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Slöinge / Stenstorp
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.