Search Menu

Din mäklare i Falkenberg

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Falkenberg

Är det dags att köpa eller sälja bostad? Vi erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst där vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder. Trots att det är en av livets stora affärer behöver det inte vara krångligt.

Våra mäklare kan Falkenberg

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vi vill att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om Falkenberg. Flera av oss är födda och uppvuxna här vilket gör att vi har bra koll på allt ifrån skolor, förskolor och föreningsliv till affärer, promenadstråk och lokala kommunikationer. Vi står för ett nära engagemang med kunden och en personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset haft landets mest nöjda kunder 8 år i rad enligt SKI (Svenskt kvalitetsindex). Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, mindre gårdar, tomter samt nyproduktion. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedan och kontakta oss idag så hjälper vi dig. Varmt välkomna! Angelica, Johanna, Alex, Katarina och Martin

Falkenberg

Nygatan 32 311 30 Falkenberg

Måndag - Torsdag 9.00 -17.00 Fredag 9.00 - 16.00 Välkommen in till oss för att diskutera ditt boende!

Tel: 0346-825 00

falkenberg@maklarhuset.se

Mäklarhuset Falkenberg har 4,8 av 5 i betyg enligt 127 av sina kunder

Läs vad våra kunder tycker om oss
Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Våra medarbetare